Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Fibrox | Konyhai Bárd | 19 cm

Gyártó
Victorinox
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
015.4003.19
41 600 Ft
Nettó ár: 32 756 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Victorinox Fibrox Konyhai bárd 19 cm-es pengével és fekete markolattal.

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Anyag: rozsdamentes acél

 

  • Pengehossz: 19 cm

 

  • Éle: normál egyenes él

 

  • Markolat: fibrox (A termoplasztikus elasztomer kombinálja a termoplasztok egyszerű feldolgozását az elasztomer előnyös tulajdonságaival. Ezek rendkívül rugalmasak a széles hőmérséklet-tartományban, nagyon erősek, jól ellenállnak az ütődésnek és jó a nyírószilárdságuk, még alacsony hőmérsékleten is. A TPE anyagok akár 80-110°C hőmérsékleten is használhatók.)

 

  • Súly: 600 g

 

  • Mosogatógépben mosható

 

 

 

További gyártói információk:

 

Erős, ergonómikus konyhai bárd.Minden konyhának szüksége van egy igáslóra - egy megbízható, munkakész bárdra, amely a zöldségek szeletelésén túl másra is alkalmas. Ez a Fibrox Kitchen Cleaver, a Victorinox professzionális késsorozatából, ami minden konyhának ideális kiegészítője. Erőteljes és jól kiegyensúlyozott, ergonómiailag kialakított markolattal, ez egy hatékony, erős eszköz, amely pontos súlyt biztosít minden csapásra, így az idejét, energiáját és értékes összetevőit soha nem pazarolja.

 

A határtalan kés bármilyen méretű hús, hal és zöldség kezelésére. Csúszásmentes, ergonómikus markolattal és tartós pengével.

 

 

 

Victorinox Fibrox kések

 

Ergonomikus. Csúszásmentes. Biztonságos. Kivételesen hosszú élettartam, könnyen élesíthető. A Fibrox kések az összes olyan funkciót kombinálják, amely fontos a professzionális használatra. A termékcsalád vonzó az egyre növekvő számú amatőr szakács számára is, akik értékelik a magas színvonalú eszközöket.

 

A Victorinox által gyártott Fibrox kollekció szakemberek által tervezett sorozat szakembereknek. Tökéletes társ éppúgy a séfek konyhájában, mint az otthoni főzésnél. Ezekkel a kiváló minőségű darabokkal szeletelheti, kockára vághatja, és apríthatja az ételeket, amely kényelmes, csúszásmentes, ergonómikus termoplasztikus elasztomer (TPE) műanyag markolattal rendelkezik, könnyen élesíthető pengével és hosszú élettartammal. Mosogatógépben mosható.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!