Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Scout Solingen

Scout Solingen
Scout Solingen
Scout Solingen
Scout Solingen
Scout Solingen
Scout Solingen
Scout Solingen
Scout Solingen
Scout Solingen
Gyártó
Böker
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
41112099
Kifutott
95 000 Ft
Nettó ár: 74 803 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Böker Scout Solingen zsebkés stabilizált gesztenyefa markolattal.

 

Tulajdonságok:

  • Pengeanyag: C75 szénacél (55-58 HRC), savazott felülettel
  • Pengehossz: 7,2 cm
  • Pengevastagság: 2,8 mm
  • Markolatanyag: sárgaréz, stabilizált gesztenyefa
  • Markolathossz: 11,1 cm
  • Teljes hossz: 18,3 cm
  • Súly: 168 g
  • Nyitás: körömvájat
  • Zár: hátsózár
  • Zsinórfurat

 

További gyártói információk:

"A Böker Manufaktúra 150. évfordulója alkalmából Solingen polgármestere megkért minket, hogy tervezzünk egy kiváló minőségű zsebkést a város színeiben. Szeretne egy ilyen kést ajándékozni a vendégeknek és a méltóságoknak különleges alkalmakkor. Megtisztelő volt számunkra a felkérés, és nem kellett sokáig várnunk, hogy a népszerű és sokoldalú Böker Scout-ot válasszuk alapmodellnek.

A Scout több, mint 30 éve szerzi rajongóit a késkedvelők körében világszerte elegáns, időtlen vonalvezetésével és szinterezett markolattal ellátott, masszív, ergonomikus felépítésével. Solingen városának színei a mély acélkék és az aranysárga. A szinterezett alpakka test helyett a Scout Solingen az első, amelynek teste CNC-technológiával mart tömör sárgaréz. A nagy gesztenyefa ihlette, amely egykor az első Böker Tool Manufaktúra előtt állt, ezért úgy döntöttünk, hogy kék stabilizált gesztenyefát használunk markolatpanelnek. A pengék városának, Solingennek évszázados hagyományait hangsúlyozandó, a penge nem rozsdamentes C75 szénacélból, autentikus savas mosással készült. A Böker Manufactory Solingen által, teljesen kézzel készített kés a történelmi Böker-fa szimbólum új változatát viseli.

Ezen kívül szeretnénk ezzel a különleges késsel egy régi solingeni rituálét feleleveníteni. A kések tökéletes ajándékot jelentenek, szinte minden címzettnek örömet szereznek. A pengék városában azonban van egy régi mondás, amely arra figyelmeztet, hogy az ajándékba kapott kés elvágja a barátság kötelékét. E szerencsétlen eredmény elhárítása érdekében a késhez egy érmét adunk, amelyet a megajándékozott visszaad az ajándékozónak. A régi szokás szerint ezt az érmét elfogadják a késért fizetségként, így az már nem lesz szerencsétlen ajándék. Ezért minden egyes Böker Scout Solingenhez jár egy praktikus Böker érme, hogy sok jövőbeli barátság kezdetét jelezze."

 

Böker Manufaktur SolingenA világhírű fa szimbólummal rendelkező híres késeket 1869 óta kézzel gyártják Solingenben, a pengék városában. Az alapítás óta egyetlen kés sem hagyta el gyárunkat e minőségi pecsét nélkül. A Böker Baumwerks hosszú történetét eseménydús idők jellemzik. De egy dolog ugyanaz maradt több, mint 150 év alatt: szenvedélyünk és lelkesedésünk a rendkívüli kések iránt. A Böker Kés Manufaktúra Solingen globális innovációs vezetővé vált, és a legnagyobb a sportkések, általános használati kések és gyűjtőkések terén Európában.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!