Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Hunter Pro Transition Alox | Limited Edition 2022 | Thunder Gray

 Limited Edition 2022
 Thunder Gray
Hunter Pro Transition Alox
Hunter Pro Transition Alox
Hunter Pro Transition Alox
Hunter Pro Transition Alox
Gyártó
Victorinox
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
010.9415.L22
51 590 Ft
Nettó ár: 40 622 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Victorinox Hunter Pro Transition Alox Limited Edition 2022 Thunder Gray zsebkés díszdobozban.

 

 

 

Funkciók:

 

  1. zárható nagy penge

 

  1. zsinórfurat

 

  1. övcsipesz

 

  1. paracord zsinórfonat

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Pengehossz: 103 mm

 

  • Markolatanyag: Alox (A bizonyíték a Victorinox elkötelezettségére a tartósság, az erő és a mérnöki tervezés iránt, az Alox zsebkések utat mutatnak formailag és funkcionalitásban egyaránt. A kifúrt, dombornyomott alumínium paneleket anódos oxidációval kezelik, hogy egy további védőréteget hozzanak létre a sérülés és a korrózió megelőzése érdekében. Ezek a zsebkések a jövőnek készülnek.)

 

  • Markolathossz: 136 mm

 

  • Vastagság: 16 mm

 

  • Súly: 186 g

 

 

 

További gyártói információk:

 

Alox Limited Edition 2022 Thunder Gray sorozat.

 

Egy népszerű rockdal szerint "villámlás volt a mennydörgés előtt", és pontosan így mutatkozik be az új Alox Limited Edition 2022. A feltűnő mennydörgésszürke színben a kollekció a funkcionalitás, a stílus és a vibráló dizájn erőteljes kombinációja, melyben az Alox panelek szerepelnek. Tökéletes ajándékot jelenthet mindenkinek, beleértve a márka rajongóit és a gyűjtőket is, akik ezt a különlegességet keresik. Mindegyik darab hátoldalán gravírozott évszám van, és saját bizonyítvánnyal rendelkezik, elegáns ajándékdobozban.

 

A bordázott felületű limitált kiadású Alox svájcibicskák nagyon különleges, funkcionális és ikonikus társak. A jó fogású vonzó zsebkések évente új színben jelennek meg korlátozott darabszámban. A paneleket alumíniumból vágják, domborítják, majd eloxálással anódizálják, védőréteget létrehozva, majd a paneleket színezik. Ez az oxidréteg kemény, és kiegészítő védelmet nyújt a sérülések és a korrózió ellen.

 

A Classic, a Pioneer X és a Hunter Pro zsebkések mind mennydörgésszürke színben kaphatók az Alox Limited Edition 2022 részeként.

 

  • Az 58 mm-es Classic SD Alox zsebkés pengével, körömreszelővel, csavarhúzóval, ollóval és kulcskarikával van felszerelve. Ez ideális társként szolgál mindennapi használatra.

 

  • A Pioneer X Alox egy rendkívül megbízható eszköz, amelyre a tulajdonosa mindig számíthat, bárhová is megy. A 93 mm-es modell tartalmaz egy pengét, lyukasztót, konzervnyitót (kis csavarhúzóval), üvegnyitót (csavarhúzóval és huzalcsupaszítóval), ollót és egy kulcstartókarikát.

 

  • A Hunter Pro Alox a modern férfi elegáns és praktikus mindennapi zsebkése, nagy pengével, zsinórfurattal, paracord fonattal és zsebcsipesszel.

 

Az Alox Limited Edition 2022 csak 2022-ben kapható, de élettartamú használatra készült, gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A Victorinox több, mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik a magas színvonalú kések gyártásában Svájcban.

 

Az Alox Limited Edition 2022 sorozat 100%-ban Svájcban készült és megvásárolható a készlet erejéig. A Victorinox garantálja, hogy minden kés és szerszám első osztályú rozsdamentes acélból készül. Mindegyik termékére élettartamú garanciát vállal az esetleges anyag és gyártási hibák ellen.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!