Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Fibrox | Safety Grip Szúrókés | 16 cm

Gyártó
Victorinox
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
015.5603.16M
10 500 Ft
Nettó ár: 8 268 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Victorinox Fibrox Safety Grip Szúrókés 16 cm-es pengével és fekete biztonságos műanyag markolattal.

 

 

 

Tulajdonságok:

 

    • Pengeanyag: magas széntartalmú rozsdamentes acél

 

    • Pengehossz: 16 cm

 

    • Markolat: fibrox (A termoplasztikus elasztomer kombinálja a termoplasztok egyszerű feldolgozását az elasztomer előnyös tulajdonságaival. Ezek rendkívül rugalmasak a széles hőmérséklet-tartományban, nagyon erősek, jól ellenállnak az ütődésnek és jó a nyírószilárdságuk, még alacsony hőmérsékleten is. A TPE anyagok akár 80-110°C hőmérsékleten is használhatók.

 

    • Mosogatógépben mosható

 

 

 

Szakértőnk ajánlása:

 

"A szúró-bontókések között igen népszerű ez a svájci Victorinox által nemrégiben kifejlesztett, fokozottan biztonságos, viszonylag kisméretű kés. A legkülönfélébb felhasználási helyekről érkező vélemények szerint a kés egyik releváns tulajdonsága a különleges strapabíró képessége, amely a rövid, de nagyon erős, szívósan rugalmas pengének tudható be. Természetesen ez a kés is ergonómikusan kialakított csúszásmentes markolattal rendelkezik és higiéniailag a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek is megfelel."

 

 

 

További gyártói információk:

 

Victorinox Fibrox kések

 

Ergonomikus. Csúszásmentes. Biztonságos. Kivételesen hosszú élettartam, könnyen élesíthető. A Fibrox kések az összes olyan funkciót kombinálják, amely fontos a professzionális használatra. A termékcsalád vonzó az egyre növekvő számú amatőr szakács számára is, akik értékelik a magas színvonalú eszközöket.

 

A Victorinox által gyártott Fibrox kollekció szakemberek által tervezett sorozat szakembereknek. Tökéletes társ éppúgy a séfek konyhájában, mint az otthoni főzésnél. Ezekkel a kiváló minőségű darabokkal szeletelheti, kockára vághatja, és apríthatja az ételeket, amely kényelmes, csúszásmentes, ergonómikus termoplasztikus elasztomer (TPE) műanyag markolattal rendelkezik, könnyen élesíthető pengével és hosszú élettartammal. Mosogatógépben mosható.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!